Skip to content
Coverbillede af virksomhedens bygning

Om os

Henriette’s havedesign historie

I 1993 blev ejendommen købt og var dengang kun en naturhave. Efterfølgende er der blevet tilbygget en masse såsom køkkenhave og brydhave. I årene 2001-2002 blev der bygget et stort træ drivhus, som er blevet indrettet til en have under glas. I 2003 åbnede haven for første gang for gæster og i årene 2010-2012 blev planteskolen etableret…

Den dag i dag indeholder haven mange flotte granitbelægninger, der fører rundt til forskellige haverum. Fra april til oktober pryder bedene med roser, stauder, løgplanter og sommerblomster. Drivhuset er ligesom blevet havens hjerte, og er sammen med vores dejlige køkkenhave medvirkende til, at familien også får nogle sunde grøntsager ud af alle vores anstrengelser. Hele haven og planteskolen breder sig over ca. 5 ha.

Hvad kan vi gøre for dig?

Jeg kan se med helt friske øjne på din have. Vel at mærke med professionelle øjne, der med udgangspunkt i de muligheder som allerede ligger i din haves størrelse, grundens form og potentiale, eksisterende beplanting og husets placering, kan gøre din have til mere end blot “bevoksning rundt om huset”.

Billede af små blomster i potter og kurve

Læs mere om Henriette’s Havedesign